AbOoOd Seven مؤسس المنتدي
الديانة : الجنس : النادي المفضل : البلد : المهنة : المزاج : عدد المساهمات : 2237 عــدد آلـتـقـيـمآت : 5007 نقاط : 9423 تاريخ التسجيل : 27/11/2010 العمر : 32
| موضوع: طريقة عمل الكبسة الأربعاء أغسطس 10, 2011 7:52 pm | |
| المقادير
لحمة (حسب الكمية) رز بسمتي (حسب الكمية ) حبهان قرنفل قرفة عيدان ومطحونة .يب حبة طماطم 2 حبة فلفل أخضر 2حبة بصل ***م أو ظعفران مكسرات (بندق ولوز وفستق)
الطريقة
نحمر البصلة في الزيت نضيف للبصلة الحبهان والقرفة العيدان والمطحونة والقرنفل وال.يب والطماطم والفلفل وال***م او الزعفران والمكسرات ويقلب لمدة 3 دقائق وبعد كدة نضيف شوربة (مرقة) وبعدها نضيف الرز والماء حسب الكمية ونستنا لحد الرز ما يشرب الماء والشربة ونرفع الرز علي نار هادئة لحد ما يستوي ممكن نحط اللحمة علي وش الطبق أو وسط اللحمة ونقدم الطبق
وبا الهنا والشفا
| |
|
osama El-habil عضو ذهبي
الديانة : الجنس : النادي المفضل : البلد : المهنة : المزاج : عدد المساهمات : 983 عــدد آلـتـقـيـمآت : 5 نقاط : 1415 تاريخ التسجيل : 27/12/2010 العمر : 25
| موضوع: رد: طريقة عمل الكبسة الأربعاء أغسطس 10, 2011 8:22 pm | |
| | |
|
AbOoOd Seven مؤسس المنتدي
الديانة : الجنس : النادي المفضل : البلد : المهنة : المزاج : عدد المساهمات : 2237 عــدد آلـتـقـيـمآت : 5007 نقاط : 9423 تاريخ التسجيل : 27/11/2010 العمر : 32
| موضوع: رد: طريقة عمل الكبسة الأربعاء أغسطس 10, 2011 11:36 pm | |
| | |
|
البرفسور عمر عضو نشيط
الديانة : الجنس : النادي المفضل : البلد : المهنة : المزاج : عدد المساهمات : 74 عــدد آلـتـقـيـمآت : 2 نقاط : 107 تاريخ التسجيل : 29/11/2010 العمر : 23
| موضوع: رد: طريقة عمل الكبسة الأحد أغسطس 21, 2011 4:03 pm | |
| | |
|
AbOoOd Seven مؤسس المنتدي
الديانة : الجنس : النادي المفضل : البلد : المهنة : المزاج : عدد المساهمات : 2237 عــدد آلـتـقـيـمآت : 5007 نقاط : 9423 تاريخ التسجيل : 27/11/2010 العمر : 32
| موضوع: رد: طريقة عمل الكبسة الإثنين أغسطس 22, 2011 11:21 am | |
| | |
|
ắ7la Rắ$hǑ عضو جديد
الديانة : الجنس : النادي المفضل : البلد : المهنة : المزاج : عدد المساهمات : 12 عــدد آلـتـقـيـمآت : 0 نقاط : 19 تاريخ التسجيل : 28/08/2011 العمر : 28
| موضوع: رد: طريقة عمل الكبسة الأحد أغسطس 28, 2011 9:40 pm | |
| يعطيك العاافية يسلمو ايديك | |
|